Всички цени „вървят“ нагоре, а приходите си остават едни и същи, че даже и намаляват – звучи ти познато, нали? Живеем във времена на несигурностлокдауни, висока безработица, страхотна инфлация, но и във времена на модерни технологии! И можем да се възползваме от тях не само, за да сме постоянно информирани и във връзка със света, но и за да намалим чувствително сметките, които плащаме всеки месец. Смарт технологиите са създадени, за да улесняват живота на обикновения човек, а не само за маниаци, които искат да контролират всеки аспект на дома си. Подбрахме ти 4 страхотни продукта, с които не просто ще бъдеш модерен, но и ще усетиш по-ниските сметки, още от първия месец!

Да започнем с "А" и "Б" на модерните технологии!

Преходник за контакт с WiFi може да ти звучи, като глезотия, но всъщност е едно удобство, което пести електроенергия! Как работи? Просто го включваш в контакта, инсталираш си приложението за управление на телефона и това е. Независимо какъв уред включиш в него, ще можеш да следиш статуса му постоянно, както и да го включваш или изключваш дистанционнно. Освен, че ще усетиш разликата в разходите за ток, допълнителен бонус е и, че не ти се налага да къртиш или дупчиш стените в дома си.

Топла вода, без умопомрачителни сметки за ток!

WiFi сензорният ключ за бойлер ще ти осигури топла вода в дома или офиса, като ще ти даде възможност да контролираш работата на бойлера си, без той да е смарт! Отново, чрез безплатното мобилно приложение, можеш да следиш статуса на бойлера и да го променяш (включваш или изключваш), както и да му създадеш режим на работа, така че да пести възможно най-много ток, а топлата вода да е винаги налична! Изключително лесен за инсталация и употреба, с него ще усетиш бързо разликата в сметката за електроенерия.

Да, можеш да се справиш и с Топлофикация!

Отоплителният сезон започна, а с него идват и притесненията с какви сметки ще те изненада Топлофикация. Можеш да си спестиш и тревогите и средствата, като просто замениш съществуващия си винтил за радиатор с модерния и интелигентен термостатен винтил! Монтажът му е елементарен и ще ти отнеме не повече от 10 минути, а щом го включиш към хъбът контролът над сметките за парно ще е изцяло твой и ще се случва през мобилния ти телефон! Можеш да задаваш график на работа или да избираш различни режими на отопление, така че хем да ти е комфортно вкъщи, хем сметката ти да не прилича на телефонен номер.

И за климатика сме помислили!

WiFi IR универсалното дистанционно със сензори за температура и влажност, всъщност, може да управлява много повече от климатика ти! Реално, с него имаш възможност да включваш, изключваш или да създаваш режими на работа на всеки уред с IR дистанционно, в дома ти, които са в неговия обхват. Но, да се върнем на климатика – вече няма да бъде нужно той да работи постоянно, за да се прибираш в топъл дом. Просто, на прибиране от работа, можеш да увеличаваш температурата на отопление, чрез безплатното приложение, от мобилния си телефон, а накрая на месеца и да се изненадаш приятно с намалената си сметка за електроенергия!

Всички тези продукти, с който можеш да намалиш сметките си и да спестиш средства, ще пристигнат при теб с опция „преглед“, а възможност да ни ги върнеш, в случай че не отговорят на очакванията ти до 14 дни, след датата на получаване.

Вашият коментар

Добави коментар