Начини на плащане

1.Плащане в брой

Можете да платите в брой суми до 10000лв. в нашия магазин, намиращ се на адрес гр. София, ул. “Хайдушка гора” №54. Също така можете да платите в брой на куриера, ако сте избрали метод за доставяне “Наложен платеж”.

2.Плащане чрез ПОС терминал

Можете да платите на място в нашия магазин , намиращ се на адрес гр. София, ул. “Хайдушка гора” №54. Плащането е възможно за държателите на банкови карти Visa, VPay, MasterCard, Maestro, Visa Electron

3.Плащане по банков път

Може да платите избраните продукти по банков път. Ако желаете да платите по банков път, моля изберете Бърза поръчка и наш оператор ще се свърже с Вас, за да я подтвърди. След като обсъдите детайлите, на Вашата електронна поща ще бъде изпратена проформа-фактура, по която ще можете да осъществите превода. Такава може да бъде издадена също така в нашия магазин. Получаване на стоката се осъществява след отразяване на превода в нашата сметка.

Реквизитите ни са:
Получател: “ТехХаус” ЕООД Банка: Уникредит Булбанк АД IBAN: BG59UNCR70001524302016 BIC: UNCRBGSF

4.Онлайн плащане, чрез виртуален ПОС терминал

Можете да заплатите избраните стоки директно през нашия сайт. Поддържаните карти са Visa, VPay, MasterCard, Maestro, Visa Electron и транзакциите се извършват в български лева.

5.Плащане на лизинг чрез Уникредит Консюмър Файненсинг