Случвало ли ти се е да искаш да разместиш някоя мебел в дома си, но поставяйки я новото и място, тя ще блокира достъпа ти до ключа за осветление? Или, пък ключът за лампите в стаята е на другият и край, а не до вратата? Искаш да смениш ключовете в дома или офиса си, но просто не ти се занимава?

Преместването и подмята на ключовете за осветление е времеемко занимание, а първата част от него е свързана с къртене, дупчене и всички останали неприятни елементи, съпътстващи един ремонт… А, всъщност, няма нужда от всичко това!

Монтирай, където пожелаеш!

Можеш да сложиш безжичния RF сензорен ключ, където ти душа иска, ама буквално! Монтажът му се извършва с лепенки, който са включени в комплекта. Нека думата “лепенки” не те тревожи – те държат достатъчно здраво и няма след месец да си намираш ключовете по пода. Е, ако много държиш имаш възможност да го прикрепиш с  винтчета, които обаче не са включени в комплекта. А, къде ще го сложиш зависи изцяло от теб – на стъкло, стена, тухли или дори на дървения шкаф, просто го монтирай и можеш да си сигурен, че той ще работи без никакви проблеми!

Как се управлява безжичният RF сензорен ключ?

Като стандартен ключ или чрез безплатно мобилно приложение. За да работи, изобщо, обаче който и да е безжичен RF сензорен ключ, ти е необходим WiFi + RF сензорен ключ, към който той да се „върже“. Добрата новина е, че той ти е необходим само заради сингала и реално, можеш да го инсталираш дори на трудно достъпно място.

И двата смарт ключа за осветление, ще пристигнат при теб с опция „преглед“, а възможност да ни ги върнеш, в случай че не отговорят на очакванията ти до 14 дни, след датата на получаване.

Вашият коментар

Добави коментар