Краят на юли е. Жегата мори. Мислиш си, че е време да откриеш морския сезон? Помисли си пак. Огледай се около себе си. Ослушай се. Чуваш ли нежния звук на къртача у съседите на 3-тия етаж? Забелязваш ли бояджийте, запътили се към блока отсреща? Около нас всичко ври и кипи от ремонтни дейности! И как иначе? Лятото отдавна се слави като сезона на ремонтите заради благоприятните условия. Жегата, която ти проклинаш, помага на боята да съхне по-бързо, на бетона да стегне по-добре, а на майсторите – да направят 2 пъти повече обекти, отколкото през останалата част от годината.
Ако и теб те е обхванала ремонтната муза и имаш желание да освежиш дома си, имаме супер предложение за теб! Освен да го освежиш, можеш да го направиш и смарт с нашата селекция от продукти, идеални за всеки ремонт – от козметичния, до този, оставящ дома ти на шпакловка и замазка!

Реши си проблема от раз и направи всеки уред смарт!

Какво му е хубавото на смарт контакта? Ами всичко! Независимо какъв уред включиш в него, той на мига става смарт. Стига да имаш интернет връзка, можеш да го включваш и изключваш, да му задаваш график на работа, таймер, да следиш статуса му и какво ли още не. Всичко това се случва с безплатно мобилно приложение.
Конкретно този модел смарт контакт има няколко разновидности, от които да избираш. Освен броя гнезда, можеш да се спреш и на опцията с или без енергиен мониторинг. Последното означава, че избраното от теб смарт устройство има възможността да следи и разхода на електроенегрия, който включените в контакта устройства консумират.
Също така, имаш възможността и да избираш цвета на smart контакта, така че той идеално да пасне на новата обстановка в дома ти след ремонта!

Традиция? Иновация? Направо, съчетай двете!

Механичният WiFi ключ за осветление е един от нашите любими продукти! Той съчетава в себе си възможността за традиционно управление, както и за смарт такова. Звучи страхотно и действителност е. Реално, можеш да го управляваш през мобилния си телефон, с домашния си асистент или с ръка – въпрос на удобство и предпочитание. Независимо на кой вариант за управление се спреш, винаги ще можеш да следиш статуса на ключа и да правиш промени по него, където и да се намираш. Контретно този модел е снабден с push бутони, като можеш да избираш техния брой така, че да отговаря на твоите нужни. Дизайнът на смарт ключа за осветление е семпъл и изчистен, което го прави идеален за почти всеки интериор!

Сега е времето да помислиш за отоплението!

Това, че в момента навън е бясна жега, по никакъв начин не значи, че не трябва да мислиш за идната зима! Докато се обърнеш, приключиш започнатия ремонт и температурите пак ще се отрицателни и ти ще се протягаш към радиаторите удома с треперно вълнение с каква фактура за отопление ще те изненадат този месец. Всъщност и това можеш да държиш под контрол със Zigbee термоглава за радиатор със страничен дисплей! Тя ще ти даде възможността да превърнеш традиционното отопление в смарт отопление само за няколко минути. Монтира се изключително лесно, а възможностите, които ти дава, са наистина много. Едно от основните предимства на този модел е именно страничния дисплей. Благодарение на него ще можеш да следиш лесно и бързо показателите на смарт термоглавата, когато си около нея. За всички случаи, когато не си – имаш възможността за отдалечен контрол, през мобилно приложение на телефона ти или с гласа си, стига да разполагаш с домашен асистент. Важно е да уточним, че тъй като това е Zigbee продукт той се нуждае от Zigbee хъб, за да работи.

Изглежда традиционно, но е наистина смарт!

Този контакт с WiFi за вграждане изглежда досущ, като един стандартен контакт. Нека, обаче външният му вид не те подвежда – под класическата обвивка се крият много възможности! Можеш да го управляваш през телефона си, както и с гласа си. Също така, благодарение на смарт контакта, можеш да задаваш таймер и график на работа на всеки уред, който включиш в него, както и да следиш статуса му и да правиш корекции във всеки един момент. Хубавото на този модел, освен класическия външен вид е, че имаш възможността да избираш между различен брой гнезда, така че умния контакт максимално добре да отговори на нуждите на дома ти.

Стил, елегантност и ум в една опаковка!

Този WiFi ключ с алуминиева рамка е истинско олицетворение на красотата и елегантността. Разбира се, не е хубаво да се съди само по външния вид, но ако вече си се влюбил в него – правилен избор! Възможностите, които той ти дава са не по-малко очарователни от красотата му. Можеш да му задаваш таймер и график на работа, да следиш статуса му както и да го включваш в различни автоматизации. Всичко това се случва през мобилния ти телефон, а имаш и възможността за гласов контрол с домашен асистент. При този модел можеш да избираш и дали умния ключ да бъде единичен или двоен така, че да се впише идеално в обновения ти, след ремонт, дом.

Планирай от сега, за да ти е спокойно зимата!

Имаш водно подово отполение в дома си? А знаеш ли, че то също може да бъде смарт? Напълно възможно е с този смарт термостат за водно подово отопление! Благодарение на него, водното подово отопление в дома ти ще бъде изцяло под твоя контрол, независимо къде се намираш. Имаш възможността да задаваш график на работа на умния термостат така, че да запазиш уюта и топлината в дома си, но и да оптимизираш разходите си за електроенергия. Още един плюс на този модел е, че можеш да избираш и измежду 3 варианта на цвят, за да пасне новия ти умен термостат идеално на обновения ти след ремонт дом!

Прочете всичко и стигна чак до тук? Явно, планираш да се отдадеш на ремонт! Затова, имаме малка изненада за теб! Благодарни сме, че оценяваш усилията ни да те държим информиран и да ти предлагаме най-добрите си продукти. Затова, в случай че решиш да допълниш ремонта си с някой от тези 6 продукта, използвай промокод blog10 *, при завършване на поръчката ти. Той ще ти даде 10% отстъпка от нейната стойност, защото оценяваме твоята подкрепа!

*Валиден до 31.08.2022г., включително.